Borçka Karagöl Tabiat Parkında bayram yoğunluğu yaşandı. Ağaçlarla çevrili Karagöl'ü, bozulmamış doğası, yaşlı ormanları, zengin bitki örtüsü, yürüyüş yolları ve kamp alanlarıyla doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan tabiat parkı bayram tatilinde yaklaşık 30 bin kişiyi ağırladı.

karagöl 30 (3)

Kentin en çok turist çeken merkezlerinden olan Borçka Karagöl Tabiat Parkı, bayram tatilinde de doğayla baş başa olmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihleri arasında yer aldı.

karagöl 30bin (1)

Tatilcilerin bazıları günübirlik gezilerle, bazıları da tabiat parkının içindeki Karagöl'ün çevresinde kamp kurarak birkaç günlüğüne, doğanın ve temiz havanın tadını çıkardı.

karagöl 30 (1)

İstanbul’dan gelen Hatice Begüm Aydın da bayram tatilini değerlendirmek için burada olduğunu kaydederek, "Doğa çok güzel. Yeşil ve temiz hava insanı dinlendiriyor. Şehir hayatından kaçıp buraya geldik. Huzur buluyoruz." dedi.

karagöl 30bin (3)

Bursa'dan gelen Dilara Gümüş de aslen Rizeli olduğunu dile getirerek, 5 yıl önce gezip gördüğü tabiat parkını yeniden görmek için Artvin'e geldiğini söyledi.

20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor 20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor

Emine OCAKÇI

karagöl 30bin (2)

Editör: Editör Masası