Ali Aydın’ın işletmecisi olduğu Beyoğlu Berber, Borçka’da Ak Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik ve Ahmet Erdem, Borçka Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çakır’ın katılımı ile gerçekleşti.

beyoğlu (2)

Milletvekili Adayı Faruk Çelik’in açılış konuşmasından sonra kurdele kesimi gerçekleşti. Çelik, kuaför salonun hayırlı olmasını dileyerek, “Çok değerli Borçkalı hemşerilerim bir iş yerinin açılışı vesilesi ile hep beraber buradayız. Bu berber, kuaför salonun öncelikle sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum hayırlı kazançlar diliyorum. İş yeri açılışı önemli şu anlamda işçi çalışıyor. Bugün Borçka da iki aile, üç ailenin geçimine vesile olduğu için son derece önemli. Önümüzdeki süreçlerde yani seçimlerden sonra Borçka ve Artvin’imize de bu açılışları arttıracağız. Hem ticari faaliyetler hem sanayi faaliyetler hem tarımsal faaliyetler ile inşallah Borçkalı gençlerimiz ümidini Artvin’e bağladıkları geleceklerinin çok uzak olmadığını ifade ediyorum. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

beyoğlu (1)

Öğrenciler Doyasıya Eğlendi Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

İşletme Sahibi Ali Aydın, kendi halkına hizmet etmek istediğini belirterek” Burada işletme açmayı düşündüm çünkü buradaki halka, kendi halkıma hizmet etmeyi düşündüm. Herkes kendi rıskını yer kendi sanatıma güveniyorum” diye konuştu.

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası