Müftü Önal'dan veda ziyareti Müftü Önal'dan veda ziyareti


SOL Parti’den Çocuklara yeni yıl hediyesi
Halkın içinde bulunduğu ekonomikkriz nedeniyle çocuklarını mutlu edecek küçük şeyleri bile yapamadığına dikkat çeken SOL Parti İl Yönetimi, çocuklara oyuncak dağıttı.
SOL Parti İl Başkan Vekili Mehmet Fatih Keskin, Ekonominin devamlı kötüye gittiği son günlerde insanların çocuklarını mutlu etmek için oyuncak dahi alamaz hale geldiğini vurgulayarak, “Bugün Türk Lirası’nın git gide değer kaybetmesi ile birlikte halk ekonomik krizin içinde boğuluyor. Bugün hayat pahalılığı ve enflasyonun geldiği noktada asgari ücretin 4.250 TL olması emekçi halk için yoksulluk, açlık ve sefalet anlamına geliyor. Bu milyonlarca insana, açlık ve sefaletin içinde yaşayın demektir.
SOL Parti olarak Artvin’in Seyitler Köyü Çarbiyet Mahallesine geldik. Yeni yıl öncesi çocuklara yılbaşı için oyuncaklar getirdik. Çocukların mutluluklarını paylaşmak istedik. Ekonominin devamlı kötüye gittiği son günlerde insanlar çocukları mutlu olsun diye oyuncak dahi alamaz hale geldi. Biz de bir nebze de olsa bunu kırmak istedik ve çocuklarımızla buluşarak yeni yıl hediyesi olarak böyle bir etkinlik gerçekleştirip birazcık da olsa mutlu etmek istedik. Onları mutlu etmek bizi de mutlu ediyor.” dedi.
Eda Başar Özkan

Editör: Haber Merkezi