Yeni Müftü Göreve Başladı Yeni Müftü Göreve Başladı

Murgul  CHP ilçe Başkanlığını ziyaret eden Yüksel Çorbacıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde her kademede her zaman görev yapmaya hazır olduğunu söyleyen Çorbacıoğlu Türkiye’nin çok zor bir dönemeçte olduğunu hatırlattı.

Eğitimin, Yargının, ekonominin,  siyasetin bu süreçte işleyemez hale geldiğine vurgu yapan Çorbacıoğlu, tecrübe ve birikimleri ile ülkeye hizmet etmek istediğini belirtti.

338029951_684640026997891_7362865338788849360_n

CHP’deki siyasi geçmişi hakkında bilgi veren Çorbacıoğlu,  Çok küçükken CHP siyasete başladığını, Ömrünün sonuna kadar da Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyasette yer alarak her kademede her zaman görev yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal  liderliğinde altılı masanın Oluşturduğu “Millet İttifakı’nın  seçimi kazanarak  yaraların sarılacağını belirten Çorbacıoğlu Murgullulara İlçe örgütüne teşekkür etti.

Editör: Editör Masası