Arhavi ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde dezenfektan üretimine başlandı.
Kimya Teknolojisi Bölümünde dezenfektan, sıvı sabun, çamaşır suyu, yüzey temizleyici gibi temizlik maddeleri üretilecek.
Kimya Teknolojisi Bölümü önceki öğretim yılında açılan okulda üretime başlama startı; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili Av.E.Erkan Balta, Arhavi Kaymakamı Şerif Olcaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, İl ve İlçe Yöneticileri, Arhavi halkı, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla verildi.
Milli Eğitim Bakanlığının destekleri ve Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu doğrultuda yaptığı çalışmalar sonucunda okulda dezenfektan, sıvı sabun, çamaşır suyu, yüzey temizleyici gibi temizlik maddeleri üretilecek. Meslek liselerimizin üretime katkı sağlamasının ülkenin geleceği ve öğrencilerin teknik ve mesleki becerilerinin gelişmesi açısından ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını belirtti. İldeki meslek liselerinin alanlarıyla ilgili üretim yapmasının ülkenin geleceği, öğrencilerin meslek elemanı olarak yetişmesi açısından çok önemli olduğunu, gelecek için ülkemiz için üreten okullar olmasının önemini ifade eden Acar; açılışa katılan Vali ve Milletvekili başta olmak üzere tüm misafirlere şükranlarını sundu.
Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü

Filistin halkı için kermes düzenlendi  Filistin halkı için kermes düzenlendi 

Editör: Haber Merkezi