DURDURALIM BU FACİAYI DURDURALIM BU FACİAYI

Pazar ve manavlarda 30-35 liradan tüketici ile buluşan domatesi 10 liradan satan Fikret Topal, piyasaya rağmen fiyatları uygun tutmaya devam edeceğini söyledi.

domates 10 lira ey21 (1)

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği domatesleri Iğdır’da direkt üreticiden alıp Artvin’deki tüketici ile buluşturan Topal, vatandaşa hizmet etmek için satış fiyatlarını düşük tutmaya devam edeceğini söyledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Topal, “Önceki gün bin kasa domates sattım vatandaş da kazandı bende kazandım. Hükümet fiyat denetimi yapmıyor. Herkes kafasına göre fiyat artırıyor. Pazarda herkes sözleşmiş tek fiyattan satıyor rekabet diye bir şey yok. Sonradan fark ettim benden 10 liraya alan pazarcı aynı domatesi daha pahalıya satmış.” dedi.

domates 10 lira ey21 (3)

Vatandaşların durumdan memnun olduğunu ifade eden Topal, “Herkes durumdan memnun olduğunu söylüyor. Burada sadece domates değil soğan da satıyorum o da kilosu 10 lira. Üzüm pazarda 80 lira burada 40 lira. Tarladan halka ulaştırdığımız için biz de kazanıyoruz vatandaş da kazanıyor” diye konuştu.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN