Başlangıç noktası 1995 yıl olan Efe Logistics Group uluslararası proje, havayolu, karayolu, demiryolu, denizyolu, multimodal, chartering taşımacılık sistemleri ile entegre olarak yurtiçi taşıma, gümrükleme, liman, depolama ve stoklama olmak üzere tüm stratejik lojistik alanlarında hizmet vermektedir.
Türkiye’de ki 26 sınır kapısı ve 43 limanında tam zamanlı hizmet verebilmekle birlikte lojistik sektörünün gelecekteki değerinin bilincinde olarak 28 yıllık son derece başarılı bir süreç yöneten Efe Logistics Group, ağır yük ve proje taşımacılığına ihtiyaç duyan tüm müşterilere yıllarca en iyi hizmeti sunmuş ve lojistiğin bu önemli kulvarında bayrağını her zaman en ön sıralara taşımıştır.

Taşıması yapılan ekipmanların özellikleri doğrultusunda hizmetin doğru ve zamanında yerine getirilmesi önceliği olmuş, zaman kaybı minimum düzeye indirilmiştir.

GPS bağlantısı ile tüm araçları ve yükleri online takip edilmekte, kara nakliye süreçleri eş zamanlı izlenmekte, müşteriye verimli operasyonlar oluşturulmaktadır ve aynı zamanda gümrüklü / gümrüksüz; Multi-Client müşteriye özel olarak genel kapsamda depolama hizmetleri vermekteyiz.
Kurumsal Profili
"Müşteri odaklılık" Efe Logistics Group'un misyon, değer ve politikalarının temelini oluşturmakta ve hizmet anlayışına bir kültür olarak yansımaktadır.

Müşteri odaklı yaklaşımın bir şirket kültürü haline gelmesindeki en önemli faktör, müşterilere yönelik sürekli geliştirilen uygulamalardır. Müşteriyi tanımak, müşteri ihtiyaçlarını anlamak, ona uygun hizmetler ve çözümler sunmak önemlidir.

Müşterilerle karşılıklı, uzun vadeli bir değer ilişkisi yaratmak, müşteriler ile gerçekleştirilen ilişkilerin etkin biçimde yönetilmesi için, satış, pazarlama, hizmet süreçleri ve ii stratejilerinin iyi yönetilmesi gerekmektedir. Bu nedenle Efe Logistics Group olarak, iş süreklerimizi teknolojik gelişmelerle paralel olarak yürütmektedir. Müşterilerin tüm bilgilerini veritabanında tutarak güncel bilgilere en hızlı şekilde ulaşmaktadır. Bu veriler sürekli güncellenmekte, tüm satış ve müşteri hizmetleri ekibi ile birlikte yönetim kadrosu tarafından kullanılmaktadır.

“Aynı Ürünün Fiyatı Her Bakkalda Farklı.” “Aynı Ürünün Fiyatı Her Bakkalda Farklı.”

efe lojistikk
Hizmet Ağı
Efe Logistics Group, Uluslararası hizmet ağıyla, dünyanın her noktasında!
Mersin’de genel müdürlüğü, İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin, Gaziantep’te şubeleri bulunan, İtalya, Almanya, Romanya, Irak, Qatar, Kazakistan, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan ve Afganistan’da irtibat büroları bulunan Efe Logistics Group dünyanın her ülkesinde ki Network’ü ve NVOCC partnerleri ile güç birliği içerisinde çalışmaktadır.
Sizlere ihtiyaç duyduğunuz dünyanın herhangi bir noktasından diğerine en iyi hizmeti rahatlıkla sunabilmektedir. Network’umuzu oluştururken partnerlerinin de standartları en ince ayrıntıları ile değerlendirilmiş ve uzun soluklu çalışmaların önemi göz önüne alınarak uzun  süreli kontratlar yapılmıştır. Efe Logistics Group olarak hedef bayrağımızı dünyanın her ülkesine taşımaktır.
Hizmetleri
Karayolu Taşımacılığı Hizmetlerimiz, Havayolu Taşımacılığı Hizmetlerimiz, Denizyolu Taşımacılığı,
Demiryolu Taşımacılığı Hizmetlerimiz, Gabari Dışı Ağır Taşımacılık, Standart Taşımacılık, Otomotiv Taşımacılığı, Konteyner Taşımacılığı, Güvenli servis hizmeti, Express Servis Hizmetlerimiz, Karayolu Komple ve Grupaj Tır Taşımacılığı Hizmetlerimiz, Karayolu Frigorifik Taşımacılığı Hizmetlerimiz, Lashing Hizmetlerimiz, Bölge Bazlı Özel Güvenlik Hizmetlerimiz, Tedarik Hizmeti, Şehir İçi Nakliye,
Yurtiçi ve Yurtdışı Depolama Hizmetlerimiz, Fuar Etkinliği Hizmetlerimiz
FTL SERVİS HİZMETLERİ, LTL SERVİS HİZMETLERİ

ARAÇ PARKURU

Düz tenteli / Sal kasa / Refeer / Lowbed / Flatbed / Panelvan
Konsolidasyon, Direkt servis, Depolama ve dağıtım
Haber Merkezi

Editör: Editör Masası