Okuyan Artvin Projesine yoğun ilgi gösteriliyor
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar Okuyan Artvin Projesi kapsamında Atatürk Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi İpek Bilgin ve ailesini ziyaret etti.
Merkez ilçe ve 8 ilçede aynı anda düzenlenen "Ekranı Kapat Kitabını Aç" etkinliği için Atatürk Ortaokulu Müdürü Oğuzhan Sürücü, Okuyan Artvin Merkez İlçe Koordinatörü Kezban Öz ve İl Koordinatörü Ar-Ge Birimi Öğretmeni Sinem Sönmez ziyarette yer aldı.
Etkinlik çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, öğrenci, öğretmen ve velinin de katıldığı etkinlikte Acar; proje listesindeki seçilen tüm kitapları okuyarak hepsini resmeden ve Okuyan Artvin Projesi sayesinde okuma alışkanlığı kazandığını belirten öğrenci İpek Bilgin ve ailesi ile kitap okudu.
Öğrencilere okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırmayı, bu konuda herkesin çocuklara rol model olmasını; okuyan, anlayan, muhakeme gücü yüksek bireyler yetiştirilmesini amaçlayan projeye 2020-2021 eğitim öğretim yılında olduğu gibi 2021-2022 eğitim öğretim yılında da katılımın yüksek olduğu görüldü.
Etkinlik hakkında düşüncelerini belirten Acar "Bizler çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmasını çok önemsiyoruz. Okumak, çocuklarımızın ufkunu açmak ve anlama gücünü geliştirmek açısından önemli bir eylemdir. Bu sebeple de bizler Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak bu alışkanlığın kazandırılması için öncülük etmekten büyük mutluluk duyuyoruz." Dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü

Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım

Editör: Haber Merkezi