Murgul’da Fotoğrafçılık mesleği ile uğraşan Ercan Turhan Avadanoğlu, Küre Mahallesi Merkez muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Filistin halkı için kermes düzenlendi  Filistin halkı için kermes düzenlendi 

Merkez Mahallesi’nde yaşanan sorunları devlet ve kamu kurumlarına aktarılmasında köprü görevi olmaya karar verdiğini söyleyen Avadanoğlu, halkına hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi.

Ercan Turhan Avadanoğlu adaylığını şu sözlerle açıkladı “Mevlana hazretlerinin de dediği gibi doğru anahtar ile doğru kapılar açmaya çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Yaşadığım sürece doğru olan hiçbir şeye yanlış demedim. Hatalara sessiz kalmadım, memleketimin sorunlarını görmezden gelmedim, her daim böyle yaşadım böylede yaşamaya devam edeceğim. Şimdide memleketime hizmet etmeye, memleketimin her ferdinin sıkıntısına, gördüğümüz sorunlara bir ses olmaya ve sorunlarımızı devletimizin kamu kurumlarına aktarılmasına, sorunların çözümüne bir köprü görevi olmaya karar verdim. Kendim ve kurulacak olan ihtiyar heyetimiz ile 2024 yerel yönetim seçimlerinde A. Küre Mahallesi (Merkez) Muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum. Bütün Muhtar adaylarına şimdiden başarılar dileriz.”

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN