Artvin’de geçen yıl ofis açarak Avukatlık mesleğine adım atan Ceren Cebeci’nin avukatlık ofisine Ezgi Sena Altuntaş da dahil oldu.

Cebeci İş Merkezinde bulunan ofiste yapılan açılış töreni ile resmen Artvin’de avukatlık yapmaya başlayan Altuntaş, Artvin’de olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Altuntaş, Cebeci ile birlikte bir ortaklık kararı aldıklarını ifade ederek,  “İstanbul Barosu’ndaydım. Daha sonra memleketim Artvin’e taşınmaya karar verdim. Burada Avukat Ceren Cebeci ile birlikte bir ortaklık kararı aldık. Bundan sonra bu şekilde Ceren Hanım ile birlikte işimizi yürüteceğiz. Artvin halkına da ikimize de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

genç avukatlar ka1 (2)

Cebeci de güzel bir ortaklık olduğunu belirterek, “Ben geçen sene açılışımı yapmıştım. Şimdi de güzel bir ortaklığımız oldu. Bunu taçlandırmak maksatlı ve kamuoyuna da bildirme maksadıyla bugün tekrar açılış töreni gerçekleştiriyoruz. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Birlikten güç doğacağını umarak, daha başarılı ve güzel bir şekilde meslek faaliyetlerimizi yürüteceğimize inanıyoruz” kelimelerini kullandı.

Açılış törenine katılan CHP İl Başkan Vekili Asiye Akın Ergül,  Avukat Ezgi Sena Altuntaş’ın Avukat Ceren Cebeci ile güzel günlerde güzel çalışmalarının olmasını diledi.

‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan Ergül, burada yaptığı konuşmasında şöyle söyledi: “Hepimizin söylediği gibi okuyan çocuklarımız, gençlerimiz Artvin’e geri dönmüyorlar dışarılarda çalışıyorlar ama Ezgi gibi donanımlı güzel çocuklarımızın gelip bu şekilde iş yerleri açması hepimizi çok mutlu etti. Artvin adına ben çok mutluyum. Ezgi’nin diğer avukat ağabeyleri, ablaları, büyükleri gibi adalete inancımız tam. İnanıyorum ki özgür bir şekilde adaleti temsil etmeye devam edecek. Hem kendisini hem ailesini tebrik ediyorum. İnşallah çıktığı bu yolda muvaffak olur.”

Tarih belli oldu Tarih belli oldu

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI