AK Parti, 10 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de, Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi’nde ilçe belediye başkan adayları için aday tanıtım programı düzenliyor.

İlçe belediye başkan adaylarının tanıtımının yapılacağı programda; partililer ve vatandaşlar adayları yakından tanıma fırsatı bulacak.

Günlerdir kamuoyunda merakla beklenen ‘AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları ne zaman açıklanacak?’ sorusunun yanıtı belli oldu. Konu ile ilgili AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Fatih Tahtalı, AK Parti’nin Artvin’deki ilçe belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylandığını ifade ederek, bu isimlerin kentte yapılacak olan program çerçevesinde kamuoyuyla açıklanacağını söylemişti.

AK Parti’nin kurumsal bir yapıda olduğunu ve bir disiplin içerisinde yürüdüğünü kaydeden İl Başkanı Tahtalı; Belediye Başkan Adaylarının, Genel Başkan Yardımcıları tarafından açıklanacağını belirterek şunları söyledi:

DURDURALIM BU FACİAYI DURDURALIM BU FACİAYI

“Cumartesi günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Sayın Hayati Yazıcı ve Artvin Milletvekili Sayın Faruk Çelik’in katılımıyla; Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi’nde saat 11.00’ de ilçe belediye başkan adayları tanıtım programı yapılacaktır.”

Editör: Editör Masası