Artvin Gençlik Merkezi Müdürü Hayati Güneri, Gençlik Merkezinde yapılan yaz faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaz mevsiminde gençlerin ve çocukların aileleri ile birlikte yaylalara çıkması nedeniyle Gençlik Merkezi faaliyetlerinden yararlanamadığını ve faaliyetleri onların oldukları yerlere götürdüklerini ifade eden Güneri, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bünyesinde Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin yanındayız. Artvin’de bizim insanlarımız yaylaya çıkıyorlar. Biz de fırsat buldukça, bakanlığımızın “Merkezim Her Yerde” projesi adı altında sportif ve sosyal etkinliklerimizi yaylalarımıza taşıyarak oradaki gençlerimizi bu etkinliklerden faydalandırıyoruz.” dedi.

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

gençler orada 2

Gençlik Merkezinde açılan çeşitli atölyelerde gençlere ve çocuklara yönelik sosyal, sanatsal ve eğitsel etkinlikler yapıldığını dile getiren Güneri, “Gençlik Merkezimizde yaptığımız atölyelerimiz mevcut. Bağlama, gitar, bu toprağın teli projesi ile Artvin’e kazandırılan çini ve seramik ve filografi atölyelerimiz mevcut. Bunların dışında kitap okuma halkalarımız var. Bakanlığımızın yeni başlatmış olduğu Eğitim Yönetim Sistemi(EYS) üzerinden edebiyat öğretmenlerimiz tarafından gençler ve çocuklar ile kitap okuma halkası oluşturuldu. Tarih kursumuz var. Gerek KPSS gerekse üniversitelere giriş sınavları için eğitim almak isteyen gençlerimize burada EYS eğitmenlerimiz yardımcı oluyor.” diye konuştu.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası