Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı

Borçka İsmet Acar Tesisleri yanında açılan Borçka Köyleri ve Turizmi Geliştirme Kooperatifi, organik mutfağı ve sanatsal etkinlikler ile çalışmalarına devam ediyor.

Kooperatif, haftanın belirli günlerinde “Sanata Zaman Ayır” adı altında sanat etkinlikleri düzenleyerek Borçka halkı ile bir araya geliyor. 

Borçka Köyleri ve Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Hasan Özışık, cumartesi günleri canlı müzik etkinliği yaptıklarını belirterek “Bizim rutin işlerimiz devam ediyor. Organik mutfağımız sürekli açık onun dışında etkinliklerimiz var. Cumartesi canlı müziklere tekrar başladık. Burada gelen misafirleri ağırlayıp, organik ürünlerimizi pazarlamaya ve teşhir etmeye çalışıyoruz. Gönüllü arkadaşlar ile birlikte Kooperatif işlerimiz devam ediyor” dedi.

SAVE_20231008_172058

Kooperatif ve Dayanışma Evi’ne gençleri kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Özışık, Dayanışma evinin gençlerin keyifli vakit geçirebileceği ve ders çalışabileceği bir alan olduğunu söyledi. Özışık “Genç kesim daha çok ilgi duyduğu alanları değiştirdi mi bilmiyorum ama genç kesime de ulaşmaya çalışacağız. Bizim mesela kütüphanemizde var gençler gelip kullansınlar istiyoruz. Burası kitap okumak için müsait bir yer hatta burada derslerini de yapabilirler. Şuanda genç kesim duyurusunda eksik kaldık. Bilmiyorlar çoğu sitemizden duyuru yapmaya çalışıyoruz. Ama gençlere de ulaşmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN