15-21 Mayıs Gençlik Haftası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Gençlik Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezinde öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan resim, robotik kodlama ve çini gibi ürünlerin bulunduğu gençlik sergisi açıldı.

Gençlik Haftası  (1)

Sergide öğrencilerin yaptığı resim, seramik gibi eserlerin yanında deneyap atölyelerinde robotik kodlama ile yapılan robotlar da yer aldı. 

Gençlik Haftası  (8)

Sergi açılışına katılan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, stantları tek tek gezerek eserleri inceledi.

Açılışta katılımcılara sergi hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, “Gençlerimizi sosyal ve sportif faaliyetlere yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak en öncelikli hedefimiz.

Gençlik Haftası  (5)

Antik kentte fil dişinden yapılmış binlerce yıllık süsleme parçası bulundu Antik kentte fil dişinden yapılmış binlerce yıllık süsleme parçası bulundu

Bu kapsamda yıl boyunca Gençlik merkezimizin hizmetlerinden yararlanarak ders alan öğrencilerimiz muhteşem eserler ortaya çıkardı. Bunun yanında deneyap atölyelerine sınavla alınan öğrencilerin yaptığı robotlar da sergimizde yer alıyor.” dedi.

Emine OCAKÇI

Gençlik Haftası  (2)

Gençlik Haftası  (10)

Gençlik Haftası  (9)

Gençlik Haftası  (6)

Gençlik Haftası  (7)

Editör: Editör Masası