Partililer yemekte bir araya geldi  Partililer yemekte bir araya geldi 

Milletvekili Bayraktutan, beraberindeki bazı  partililerle mazbatasını almak için Artvin Adliyesi’ne giderek İl Seçim Kurulu Başkanlığını ziyaret etti.

Burada İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Onur’dan mazbatasını alan Bayraktutan, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemin ettikten sonra ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara yeniden başlayacağını söyledi.

Bayraktutan mazbata (4)

Bayraktutan, CHP ve Millet ittifakı adına mazbatayı aldığını ifade ederek, “Biz burada bugün bu mazbatayı Mustafa Kemal Atatürk onun askerleri ve Cumhuriyet devriminin yılmaz bekçileri adına bu mazbatayı alıyorum. Bu mazbata benim değildir. Burada olan Cumhuriyet halk partisi ve millet ittifakının büyük ailesinindir. Ben  bunu sembolik olarak alıyorum. Üzerimdeki ağır sorumluluğun farkındayım. Artvin bu dönemde beni izleyerek ‘evet bu benim milletvekilim’ diyecek. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bayraktutan mazbata (2)

Mazbatayı almanın kendisi için büyük onur olduğuna değinen Bayraktutan, “Artvin Adliyesinden sayın başkandan ve kuruldan 28. Dönem milletvekilliğimize ilişkin mazbatayı aldık. Artvin halkına hayırlı uğurlu olsun. Bu benim için çok büyük onur. Ben Artvin’i bugüne kadar en iyi şekilde temsil ettim. Bundan sonra bir söz daha veriyorum çıtayı yükseltiyoruz Artvinliler çıtanın nasıl yükseldiğini Artvin’in nasıl tensil edildiğini görecekler. Bu anlamda da bütün Artvin’e ve Türkiye’ye bir çağrıda bulunuyorum seçim kampanyasında demiştim ki bu ülkeyi yeniden Mustafa Kemal’in ülkesi yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. 28 Mayıs Pazar günü bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanını seçeceğiz. Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs akşamı seçilecek 29 mayıs sabahı Çankaya köşkünde Mustafa Kemal2in konutunda oturacak. Tek uğraşımız çabamız budur. Bu anlamda Artvin üzerine düşen görevi yapacak parti devletini tarihe gömeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Emine OCAKÇI

Bayraktutan mazbata (1)

Editör: Editör Masası