Borçka Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar içerisinde olan Borçka Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevinin kapılarının açılacağı bildirildi.

Öğrenciler Doyasıya Eğlendi Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Geleceğin liderleri, sanatçılarını, bilim insanlarını ve hayalperestlerini yetiştirecek olan Gündüz Bakımevi çocuklara çeşitli kültürel aktiviteler ile katkı sağlayacağını belirtti.

Ercan Orhan kayıtların başladığını belirterek Gündüz Bakımevi hakkında açıklama yaparak“Drama ile çocuklarınızın hayal güçlerini geliştireceğimiz, Yabancı dil eğitimi ile dünyanın her yerine açılan kapıları aralayan, çeşitli kültürel aktivitelerle ruhlarını besleyen  yenilikçi eğitim yaklaşımımızla üç ayrı sınıfımızda, akıllı tahtalarla etkileşimli eğitim sunuyoruz. Her bir sınıfta 4-5-6 yaş grubundan çocuklarımız için özel olarak tasarlanmış programlarımız bulunmaktadır. Tam gün eğitimimizde, çocuklarımızın dinlenmeye ihtiyaç duyduğu zamanlarda kullanabilecekleri özel dinlenme alanları mevcuttur. Sağlıklı büyümeleri için gün içerisinde iki öğün yemek servisimiz bulunmaktadır. Biz, çocuklarınıza sadece bakmakla kalmıyor, onlara hayatları için gerekli becerileri kazandırmayı hedefliyoruz. 4-5-6 yaş grubundaki çocuklarınız için sınırlı kontenjanda yerlerimiz bulunmaktadır” dedi.

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası