MHP Haberleri

MHP haberleri ve güncel MHP gelişmeleri, MHP ile ilgili tüm video, MHP fotoğrafları ve MHP haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Borçka

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kalması ile partililer adaylarını açıklamaya devam ediyor. 

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti.

Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özel'in, "Türkiye'de herkes eşittir, fakat Kürtler daha az eşittir" açıklamasını anımsatarak, "Kürt kökenli...

Siyaset

Borçka Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı “birlik ve beraberlik yemeği” düzenledi.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Eli ve vicdanı kanlı Netanyahu ve yönetimi, işledikleri savaş...

Artvin

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyet’i ve fikirlerini ilelebet yaşatacaklarını söyledi.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, mazbatasını aldıktan sonra İsrail’in saldırına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Artvin İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi’nde mevcut il başkanı Serdar Kılınç, yeniden başkan seçildi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, tüm dünya Müslümanlarının ve Türk Devletlerinin Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) MYK Üyesi Yüksel Kaleci, partisinin Artvin 14’üncü Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, Artvin’in yaşanılabilir bir yer olması için yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın belediyeyi kazanması...

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

Ağaç Kesimine Tepki Gösterdi
Ağaç Kesimine Tepki Gösterdi
1
Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor
Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor
2
GAZETECİLERDEN BAŞKANLARA ZİYARET
GAZETECİLERDEN BAŞKANLARA ZİYARET
3
Salonu Yine Doldurdu
Salonu Yine Doldurdu
4
Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı
Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı
5
Başkan Erdem'e ziyaret
Başkan Erdem'e ziyaret
6