MHP Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, partisinin merkez ilçe kongresinde konuştu. Kılınç burada yaptığı açıklamada yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi.

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Konuşmasında Cumhur İttifakı'nın genel seçimlerde elde edilen başarıyı anımsatan Kılınç, “İYİ Parti milletvekili geçtiğimiz günlerde televizyon ekranlarından ‘Allah bu milleti seviyormuş ki bize seçimi kazandırmadı yoksa bu milletin işi zordu’ dedi. Bu açık ve netti Tük milleti de buna karşı cezasını verdi. 14 Mayıs akşamında meclis çoğunluğunu aldık 28 Mayıs akşamı da cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirdik. Peki bu mücadelemiz bitti mi, hayır” dedi.

CHP yönetimindeki Artvin belediyesinin 4 yıldır kente yatırım yapmadığını ifade eden Kılınç, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Artvin’in son 4 buçuk senesini değerlendirdiğimiz zaman hiçbir çalışma yapılmadığını görürüz. Merkezde yeni bir yol çalışması var mı, yeni bina, yeni şehir yapılanması var mı? Yok. Bir imar planı var Mehmet Kocatepe döneminde çözülmüş imar planını kurumlarla uyumsuzluk, bürokrasi ve vatandaş ile kavgacı bir siyaset üslubu ile Artvin’de maalesef sorun yaşıyoruz. Bizlerden kasisli, patates tarlasından daha fazla çukurlu olan bu yollara asfalt serildi diye alkış yapılması beklendi. Aylarca doğalgaz şirketi ile uyumsuz çalışmalarına rağmen Artvin’de sessizce bekledik. Artvin 25 bin nüfusta kalacak bir şehir değil. Artvin’de yaşam alanı genişletilecek bir şehir yapısı var. Artvin’in bu yapısını değiştirmek ve daha ufku açık bir şehir olabilmesi için Cumhur İttifakının kazanması gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatı olarak önceliğimiz Artvin’in MHP yönetiminde olmasıdır. Ama Cumhur İttifakı olarak Artvin’e hizmet ve Artvinlileri daha güzel bir şehirde yaşatabilmemiz için bizim bu şehirde Cumhur İttifakı olarak belediye yönetimini kazanmamız gerekir. Bunun için köylerdeki oylarımızı şehir merkezine getirmemiz gerekiyor. Muhtarlıklar da önemlidir ama merkezi yönetim ile uyumlu yerel yönetim olmadığı sürece bizim şehir merkezimiz büyümediği zaman bizim çocuklarımız Artvin’i terk etme hayalleri kuracaktır. Biz Artvin’i daha yaşanılabilir hale getirmek için oylarını Artvin’e getirmesi şart.”

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası