Borçka Sönmez Düğün Salonu'nda gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğine Milliyetçi Hareket Partilileri yoğun katılım gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan kongresinde İlçe Başkanı seçilen Erdal Osmanoğlu’nun Borçka’da düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik yemeğine Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç ve teşkilatta görev yapan partililer katılım sağladı.

mhp ka23 (1)

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Düzenlenen yemekte konuşma yapan İlçe Başkanı Erdal Osmanoğlu, seçim arifesinde olduklarını belirterek “ Çocuklarımıza ve kendi geleceğimize yaşanılabilir bir şehir bırakmanın yöntemi, aldığımız oyu ne kadar çok arttırırsak, ne kadar çok çalışırsak buna bağlı. Gerçekten gücümüz oyumuzla ölçülü değer kazanacak, bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ne inanan ülkü erleri olarak gündüz yorulmadan, gece uyumadan biraz daha fazla duyarlı olacağız, biraz daha fazla gayretli olacağız, Ben buradaki arkadaşlarımın birçoğu ile yıllardır omuz omuza siyaset yapıyorum. Sizlerle siyaset yapmaktan hep onur ver gurur duydum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, “Allah’a şükür bütün arkadaşlarımızla bugüne kadar hep iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bundan sonra da inşallah el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP teşkilatında görev yapmış kişilere plaket taktim edildi. Düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde partililerin horonlar oynamasının ardından etkinlik sona erdi. 

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: GÜLŞEN MAKAR