Milliyetçi Hareket Partisi Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi haberleri ve güncel Milliyetçi Hareket Partisi gelişmeleri, Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili tüm video, Milliyetçi Hareket Partisi fotoğrafları ve Milliyetçi Hareket Partisi haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Siyaset

Borçka Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı “birlik ve beraberlik yemeği” düzenledi.

Artvin

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyet’i ve fikirlerini ilelebet yaşatacaklarını söyledi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, mazbatasını aldıktan sonra İsrail’in saldırına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Artvin İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi’nde mevcut il başkanı Serdar Kılınç, yeniden başkan seçildi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, tüm dünya Müslümanlarının ve Türk Devletlerinin Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) MYK Üyesi Yüksel Kaleci, partisinin Artvin 14’üncü Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, Artvin’in yaşanılabilir bir yer olması için yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın belediyeyi kazanması...

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) merkez ilçe 14. Olağan Genel Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek liste aday olan Okan Alkan yeniden merkez ilçe...

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan ilçe kongresi Borçka’da gerçekleşti.

Siyaset

Borçka Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan İlçe Kongresi başladı.

Artvin

Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Artvin Milletvekili adayı Mete Han Özkan, 14 Mayıs seçimlerinden sonra açıklama yayınlayarak vatandaşlardan helallik istedi.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
1
CHP 6 Mayıs’ı Andı
CHP 6 Mayıs’ı Andı
2
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
3
Bayar Şahin ve Samida Batum’da Sahne Aldı
Bayar Şahin ve Samida Batum’da Sahne Aldı
4