20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor 20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor


Halkevleri Artvin Şubesi 9’uncu Genel Kurul’unu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans Salonunda gerçekleştirdi.
22 Ocak Cumartesi Günü gerçekleştirilen Kurul’a Halkevleri Genel Sekreteri Mustafa Eberliköse, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, SOL Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Keskin, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, Artvin Baro Başkanı Ayla Varan, Eğitim-Sen Başkanı Köksal Gümüş, Yeşil Artvin derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, 78’liler Derneği Başkanı Seyfettin Altıkulaç, Eğitim-İş Temsilcisi Mahir Mehmet Yıkıcı, AFGAD Başkanı Yaşar Kars, Or-Koop Başkanı Hasan Yaşar katıldı.
Halkevleri Artvin Şubesi Yönetimine Uğur Karakuş, Ayla Atlılar, Özge Selvi, Melek Algın İyidinç, Dursun Ali Koyuncu seçildi.
9’uncu Genel Kurul’da Dursun Ali Koyuncu açılış konuşması gerçekleştirerek şu ifadeleri kullandı:
“Yaklaşık 2 yıl önce başladığımız bir süreç vardı. 2 Yıl önce yine Genel Kurul’da bir araya gelmiştik. Ancak pandemi ile birlikte çalışmalarımız biraz sekteye uğramıştı. Uzun bir süre bir araya gelememiştik bugün Genel Kurul yapmamızın en önemli amacı aslında bütün dost kuruluşları bir araya getirmek, gelecek döneme dair temennilerimizi dile getirmek, önümüzdeki mücadele planlarımızı ortaya çıkarmak. Geleceğe dair umutlarımızı yeniden aşılamak için bir araya geldik. Uzun zamandır bir araya gelmediğimiz için aynı zamanda birbirimize umut olmak için aslında buraya geldik. Hepinize katıldığınız için tekrar teşekkür ediyorum.
Uzun bir süredir pandemi süreci yaşıyoruz. Ülke açısından genel olarak çok iç açıcı bir dönemden geçmiyoruz maalesef. Ancak umutluyuz, umudumuz var çünkü bu ülkenin toplumu, bu ülkenin emekçileri alın terine ne olursa olsun sahip çıkacağını düşünüyoruz. Bizler bu ülkenin devrimcileri, bu ülkenin demokratları, bu ülkenin aydınları, bu ülkenin yurtseverleri yanyana durduğumuz, birlikte mücadele ettiğimiz sürece bütün sıkıntılardan elbirliğiyle geçeceğimizi düşünüyorum.”
Koyuncu’nun konuşmasının ardından 2020-2021 faaliyet raporu, mali denetim raporu okundu. Genel Kurul katılımcıların dilek ve temenni konuşmaları ile devam etti.
Ayşe Yılmaz

Editör: Haber Merkezi