“Zoru Başarırız İmkânsız Zaman Alır”
Artvin Muhtarlar Derneği Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrası yapılan seçimde Mevcut başkan Hasan Cin’in tek liste aday olarak yeniden seçildi.
Muhtarlar Derneğinde dernek başkanlığı seçimi yapıldı. Seçimi için toplanan yönetim kurulu ve üyeler Hasan Cin’i yeniden başkan seçti.
İl Özel idaresi meclis salonunda yapılan okunan faaliyet raporunda şu ifadeler yer aldı: “Artvin muhtarlar derneği yönetim kurulu olarak 2019 yılının Nisan ayından itibaren görevdeyiz. Görevde olduğumuz süre içerisinde derneğimiz Karadeniz Fedarasyonuna üye idi bilindiği üzere 2019 Genel Kurulunda alınmış karar gereği Karadeniz Federasyonundan ayrılarak Trabzon Federasyonuna geçtik. Trabzon federasyon yönetim kuruluna üye olarak girdik. Daha sonra Türkiye muhtarlar konfederasyonu disiplin kurulunda görev aldık. Konfederasyonun Ankara, Bursa, Van Şanlıurfa, Ağrı, Bingöl, Erzincan, Samsun İllerinde yapmış olduğu Türkiye muhtarları toplantılarına katıldık bu toplantılarda muhtarlık sorunlarını dile getirdik. Ankara'da çeşitli bakanlıklarda muhtarlık sorunlarını görüşerek çözmeye çalıştık. Konfederasyon toplantılarında küçük bir il olmamıza rağmen ağırlığımızı hissettirerek yönetimde görev aldık. Türkiye genelinde aracı olan tek dernek olarak gittiğimiz her ilde Artvin’in tanıtımı noktasında araca yapılan turizm giydirmesiyle dikkati çektik. Bu vesile ile Artvin’i en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Artvin merkezde ise bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla iyi bir diyalog içindeyiz. Orman Bölge Müdürlüğünün hazırlamış olduğu 400 bin fidan Tarım İl Müdürlüğü tarafından yapılması gereken fidan aşılaması Sayın Valimiz Yılmaz Doruk beyin talebiyle dernek olarak on altı bin fidan aşılaması yaptırdık. Aşılama bedeli İl Özel İdaresi tarafından karşılanmıştır. Pandemi döneminde Valilikle diyalog içinde olup Valiliğin görevlendirdiği kurumlarla nöbet tuttuk. Köylerde İhtiyaç sahiplerine görev kâğıdı yazarak ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladık. Muhtarlarımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalıştık. Taşlıca köyü muhtarımız Ahmet Çakaoğlu, Köseler köyü muhtarı Ziver Demirtaş'ın vefat etmeleri bizleri üzmüştür. Her ikisine de Allahtan rahmet diliyoruz. Hasta olan muhtar arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Artvin Muhtarlar dernek yönetimi olarak sloganımız olan zoru başarırız imkânsız zaman alır düşüncesiyle tüm Muhtarlarımıza teşekkür eder saygılar sunarız.”
Yeni dönem yönetim kurulu listesi ise şöyle:
Yönetim Asil
Hasan Cin, Osman Nuri Şener, Ali Fuat Beyaz, Selim Erkal, Abdullah Bilgin, Ümit Akalın, İrfan Beken
Yönetim Yedek
Sinan Yavuzdemir, Osman Aktaş, Fatih Gültekin, Cemal Genç, Serkan Atun, Nevzat Yıldız
Denetim Asil
Mehmet Ali Ergül, Bayram Durmuş, Orhan Biber
Denetim Yedek
Dursun Onuk, Fevzi KayaMustafa Keskin, Engin Gören
HATİCE DİLER

Yeni Müftü Göreve Başladı Yeni Müftü Göreve Başladı

Editör: Haber Merkezi