"Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun" "Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun"


Orman Bölge Müdürlüğü 2022 yılı Hizmet İçi Eğitim Semineri Hopa'da Başladı
Artvin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlükleri ile Fidanlık ve Ağaçlandırma Şefliklerinde görev yapan Orman İşletme Şefleri ve İşletme Müdür Yardımcıları Hopa da hizmet içi eğitim seminerinde bir araya geldi.
Eğitimin açılışına Orman Bölge Müdürü Dr.Mimar Sinan Özkaya, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı.
Eğitimde açılış konuşması yapan Orman Bölge Müdürü Dr.Mimar Sinan Özkaya " 2021 yılında belirlenen hedeflere ulaşarak başarılı bir yıl tamamladık, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başarı ekip işidir. Aynı şekilde bu yılda tüm programlarımızı eksiksiz olarak tamamlayarak yılsonu hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Aylık iş programlarınızı yapın, zamanı iyi kullanın. Mevzuatı ve gelen yazıları iyi okuyun. Adaletli davranın hakkı hak sahibine verin. Kendinizi yenileyin, geliştirin ve hiyerarşiye dikkat edin “diyerek 2022 yılının Ülkemize, bölgemize ve ormancılık camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, eğitimin başarılı geçmesini diledi. Açılış Konuşmasının ardından eğitim programına başlandı.
Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nacettin Doğan Başkanlığında,11-15 Ocak 2022 tarihleri arasında 5 gün süren eğitimde; Orman Koruma, İzin İrtifak, İşletme Pazarlama, Ağaçlandırma ve Silvikültür, Orman İdaresi ve Planlama, Makine İkmal, Mali İşler, Odun Dışı Ürünler ve hizmetler, Personel, Kadastro ve Mülkiyet, Orköy, ve Bilgi Teknolojileri konularında sunum yapılıp bilgi verildi.
Artvin Orman Bölge Müdürlüğü

Editör: Haber Merkezi