Tarih belli oldu Tarih belli oldu

“Tıbbi ve aromatik bitkiler” sahasında mütehassıs bir üniversite olan Artvin Çoruh Üniversitesinde  “İhtisaslaşmada Vizyon ve Stratejiler Değerlendirme Toplantısı” Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin başkanlığında gerçekleştirildi.
İhtisaslaşma kapsamında kurulacak örnek bahçelerde dikilmesi planlanan bitkilerin görüşüldüğü toplantıda Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İhtisaslaşma Koordinatörlüğü (TABİK), Tıbbi Aromatik Bitkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (TABMER), Bilim-Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTEKMER) ve Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi Uygulama ve Araştırma Merkezinde ilgili alanda yürütülen akademik çalışmalar ve projeler hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı. 
Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atakan Öztürk, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ardıç, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ersoy, ANG Botanik Bahçesi Müdürü Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu, TABİK Koordinatörü Doç. Dr. Emrah Peşman, BİLTEKMER Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Gümüş ve TABMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Demiralay katıldı.
AÇÜ
 

Editör: Editör Masası