Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı

Borçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, İlçe stadında bulunan atıl durumdaki tribünleri yenilediklerini belirtti.

memiş türk ekim6 (3)

Milletvekili Faruk Çelik ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü öncülüğünde yapılan projede çalışmaların devam edeceği aktarılarak ilçe stadına iki tribünün daha ekleneceğini belirtti.

memiş türk ekim6 (4)

Türk, kapalı tribünün 250-300 civarında kapasitesinin bulunması ile yenilenerek ek olarak soyunma odalarının da yapılacağı bildirildi. Vatandaşların yeni yapılan kapalı tribün eleştirilerine de cevap veren İlçe Gençlik ve Spor Müdür Memiş Türk, proje hakkında şu sözleri dile getirdi “Kapalı bir tribün yapıldı. Proje bu doğrultuda olduğu için bu şekilde yapıldı fakat bu bunun ile sınırlı kalmayacak ilerde tekrar aynı bir proje daha yapılıp iki tane daha tribün yapılacak. Diğer yapılacak olan tribünlerin altında soyunma odaları yapılacak. Eski olan tribün sökülüp onun yerine yüksek bir tribün yapılacak. Soyunma odaları da eski tribünün altında yapılacak. Halkta sadece bir tribün ile kalacağını biliyorlar ikinci bir tribünün yapılmayacağını zannediyorlar ama yapılacak. İkinci tribün yapılacağını duyan vatandaşların buna itiraz edeceğini zannetmiyorum. Çünkü tribün yapılacak bununla sınırlı kalmayacak. Eski tribün atıl durumda değil ama onarılması yerine tekrar sökülüp yeni tribün yapılacak.”

Haber: Çiğdem ARSLAN

memiş türk ekim6 (1)

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN