Bölgede bulunan iş makineleri bu süre zarfında Ambarlı köyünde yapılan çalışma için kullanılmak üzere götürülmek istenilince köy muhtarları ve vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İş makinelerini bölgeden ayırmak istemeyen vatandaşlar yol kapatarak durumu protesto etti. AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çakır’ın talimatı ile iş makinelerinin bölgeden tahliye edildiğini iddia eden bazı vatandaşlar Aksu Mahallesi’nde yolları kapatarak araç geçişine müsaade etmedi.

vatandaş tepki ağ22 (2)

Borçka’da dün yaşanan olaylara ve hakkındaki iddialara yanıt veren AK Parti Borçka İlçe Başkanı Hüseyin Çakır, iş makinelerini İl Özel İdaresinin 4 günlüğüne kullanmak için almak istediğini konunun kendisi ile alakalı olmadığını söyledi.
Çakır, konu ile ilgili Artvin Gazeteleri muhabirine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İbrikli bölgesinde DSİ’nin yaptığı çalışma var. Bu çalışma perşembe gününe kadar durdurulamayacağını DSİ Özel İdaresine söyledi, Özel İdaresi de bunu kabul etti. Bu arada 4 gün asfaltlama çalışması yapılamayacağı için iş makinelerini Ambarlı bölgesine getirip 4 günlük asfaltlama çalışması yaptıktan sonra tekrar makineler geldiği bölgeye gönderilecekti, konu bundan ibaretti. Köylü orada farklı algı yaptı. İl Özel idaresi de çalışma durmasın diye Ambarlı köyüne farklı iş makineleri getirdi orada çalışma devam ediyor.” dedi.

Haber: Gülşen MAKAR

Öğrenciler Doyasıya Eğlendi Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

vatandaş tepki ağ22 (3)vatandaş tepki ağ22 (1)vatandaş tepki ağ22 (4)

Editör: Editör Masası