Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi basın açıklaması yayınladı
Altyapı çalışmalarından dolayı mevcut yolların bozulmasından kaynaklı Artvin Belediyesine yapılan eleştirilere karşı Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi basın açıklaması yayınladı.
Hizmet yapılırken geçici rahatsızlıkların olağan olduğunu belirten Merkez ilçe yönetimi, eleştiri yapanlara seslenerek “Artvin Belediyesi’nin hizmetlerine karşı olan hükümet partisinin temsilcilerinin eğer cesareti varsa İl Özel İdaresi sınırlarında bulunan köylerimize doğalgaz götürsünler de görelim.” dedi.
Artvin/Merkez Köprübaşı-AVM arası ve İskebe yolunda yapılan altyapı çalışmalarından dolayı mevcut yolların bozulmasından kaynaklı Artvin Belediyesi hakkında yatırım ve hizmet karşıtı birtakım kişiler tarafından kirli propaganda yürütülmekte olduğu belirtilen açıklamada, “Bu kirli propaganda tam tabiriyle haksızlık ve hazımsızlıktır. Bahsi geçen yollarda altyapı çalışmaları 2021 yılı Kasım ayında tamamlanmıştır. Bozulan üstyapı da mevsimsel koşullardan dolayı şu aşamada bitirilememiştir” ifadelerine yer verildi.
“Belediye Artvin’de hizmette destan yazmaktadır”
Açıklamanın devamında
Cumhuriyet Halk Partisi olarak belediye çalışmalarında 34 aydır azimli ve gayretli hizmete devam ettiklerini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak 34 aydır Artvin Belediyesi’ni devraldık ve devraldığımız günden beri azimli ve gayretli şekilde belediyemiz çalışmalarını durmaksızın yürütmektedir. Köprübaşı-Avm arası 5,8 Km’lik yolun karayolları sınırlarında olmasına rağmen bu yolu teslim alarak Artvin’imize doğalgazın daha erken gelmesi için ciddi bir fedakarlık yapan belediyemizin iyi niyetli ve azimli tavrı taraflı-tarafsız herkesten takdir toplamıştır. 34 ay önce doğalgaz olmayan şehrimizde 7 mahalleden 5’inde doğalgaz kullanılmaktadır. Unutulmasın ki Artvin Belediyesi 34 aydır Artvin’de hizmette destan yazmaktadır. Şehrimizin ana caddelerinde ve birçok sokakta alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmıştır. Birileri yatırım ve hizmetlere karşı olmasın. Bu kişiler hazımsızlık ve kıskançlık ile hareket ederek Artvin’deki yatırımları ve hizmetleri engellemeye ve provoke etmeye çalışmaktadırlar.” İfadeleri yer aldı
Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının sadece gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştığına dikkat çekilen açıkla şu sözlerle tamamlandı:
“Artvin Belediyesi’nin hizmetlerine karşı olan hükümet partisinin temsilcilerinin eğer cesareti varsa İl Özel İdaresi sınırlarında bulunan köylerimize doğalgaz götürsünler de görelim. Artvin’de önümüzdeki 50 yılın sorunları çözülmektedir. Hiç şüphesiz bu çalışmalar yapılırken geçici rahatsızlıklar olağandır. Unutulmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi kadroları sadece gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışır. Bu vesile ile yapılan çalışmalardan kaynaklı oluşan rahatsızlıklardan ötürü halkımızdan özür dileriz. Mevsimsel koşullar düzeldikçe bahsi geçen güzergahlardaki üst yapı çalışmaları kalıcı şekilde tamamlanacaktır. Kalıcı hizmetler geçici rahatsızlıklarla mümkündür.”
Aycan Koç

Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday  Yıldırım, Murgul Belediye Başkanlığına aday 

Editör: Haber Merkezi