20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor 20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor

Yaz aylarında ziyaretçilerin akınına uğrayan Borçka Karagöl çevresindeki vadiler ve ormanlarla kaplı eşsiz doğasıyla fotoğraf ve doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Yazın yeşilin onlarca tonuna bürünen ağaçların göle yansımasıyla ziyaretçilerine büyülü görsel şölen oluşturuyor.

Karagöll ağ31 (1)

Türkiye’nin “Saklı Cennetleri” arasında gösterilen Borçka Karagöl’e gelen yerli ve yabancı turistler horon ve tulum eşliğinde günün tadını çıkardı. Artvin bölgesinin olmazlarsa olmazlarından olan tulum, gelen birçok ziyaretçiyi etkileyerek keyifli anlar yaşattı.

Karagöll ağ31 (2)

Ankara’dan gelen Dilan Dedeoğlu, Artvin halkının Karagöl’ün kıymetini bilmesi gerektiğini vurgulayarak doğada baş başa vakit geçirmek isteyenlerin Karagöl’ü tercih etmeleri gerektiğini aktardı. Tulum eşliğinde horon oynadıklarını dile getiren Dedeoğlu “ Karagöl bambaşka bir yer. Renk tonlarının her mevsimde farklılaştığını duymuştum. Yaz ayında yeşilin her tonunu barındırıyor, etkilenilmeyecek gibi değil. Birde bu doğanın içerisinde tulum eşliğinde horon oynamak farklı bir deneyim oldu. İnsanlar bir yer görmek istiyorlarsa ilk önce Artvin’den başlayıp rotasını oluşturup gezebilirler” dedi.

Haber:  Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI