Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı


Mersivan Dağı'nda bulunan Atabarı Kayak Merkezi yoğun ilgi görüyor.
Hafta içi ve hafta sonu ziyaretçilerini ağırlayan Atabarı Kayak Merkezi kayak tutkunları kadar doğa severlerinin ilgisini çekiyor.
Zorluk derecesine göre 3 pistin bulunduğu Atabarı Kayak Merkezi 595 metre uzunluğunda, 2 kişilik, saatte 648 kişi taşıma kapasitesine sahip telesiyej, 159 metre uzunluğunda, tek kişi kapasiteli, saatte 315 kişi taşıyabilen baby lift ve tesislerle ile kayak merkezine gelen ziyaretçilere hizmet veriyor.
Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim görevlisi ve kayak ustası Fikri Özkan, Atabarı Kayak Merkezinin açıldığı günden beri hafta içi ve hafta sonları boş zamanlarında çocuk kayak kulübu bünyesinde kayak dersleri veriyor. Atabarı Kayak Merkezinde yoğunluğun başladığını belirten Fikri Özkan, “bu yıl güzel kar yağdı. Artvin iklim şartları göz önünde bulundurulduğunda kayak sezonunun nisan ayına kadar devam ediyor. Geçen yıl son kayak dersimizi 23 nisan da bitirmiştik. Kayak merkezine şuan beklentiden fazla bir ilgi var ve umarım ki bu ilgi devam eder. Atabarı Kayak Merkezimiz doğasıyla, pistleriyle gerçekten çok güzel. Herkesi buraya bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Hatice Diler

Editör: Haber Merkezi