Yılların mağazası yeni yerine geçerek hizmet vermeye başladı. Bugün açılışı gerçekleşen Kurtlar Konfeksiyon Borçka’da kendini ispatlayarak babadan oğula geçen bir işletme haline geldi.

Yer değişikliği yapan Kurtlar Konfeksiyon açılışı Saat 10.30’da Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın konuşması ile başladı. Konuşmanın ardından dua okunarak kurdele kesimi gerçekleşti.

İlk Meclis Toplantısı Halka Açık Gerçekleşti İlk Meclis Toplantısı Halka Açık Gerçekleşti

Açılışta konuşma yapan Ercan Orhan, Kurtlar Konfeksiyonun Borçka’nın en sevilen işletmelerden birisi olduğunu söyleyerek “Ben 53 yaşını aştım kurtlar konfeksiyonunu biliyordum. Çocukluğumdan beri sevgili babam ile alışveriş yapardık. Sonra ticari faaliyetler devam etti. Bugün bir yer değişikliği ve Borçka’da kendini ispatlamış Borçka’da ki ticari faaliyetlere damgasını vurmuş kurtlar konfeksiyon bugün başka bir yerde açılışını yapıyor. Bugün buraya hepiniz katıldığınız için teşekkür ederim. Ticari faaliyet bugünden sonra burada devam edecek. Kurtlar konfeksiyon babadan oğula inşallah bundan sonra daha uzun yıllar böyle devam eder. Borçka’nın en sevilen esnaflarından biri Yakup abi Borçka’ya damgasını vurmuştur zaten. Şimdi de ikinci nesil bu işe devam ediyor. Kendilerine başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Açılışa; Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çakır, Ak Parti Encümeni Erol Ataman ve Borçka halkı katılım gösterdi.

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası