Göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Gümüş ve İlçe Şube Müdürü Ahmet Korkmaz Yiğit'e hayırlı olsun ziyareti ile başlayan programda İl Müdürü Acar, kurum personeli ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında Murgul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Müdürü Acar, okul pansiyonu birimleri ve bu Eğitim öğretim yılında okul pansiyonunda sıcak yemek pişirilmesi ve öğrencilere sunumuyla ilgili hizmetleri inceleyerek bilgi aldı. Ayrıca okul bahçesinde yapılan iyileştirme çalışmalarını inceledi.

Ardından Murgul Öğretmenevi ve ASO birimlerini gezerek değerlendirmelerde bulunduktan sonra Şöhret Cengiz Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Acar, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek YKS süreci hakkında sohbet etti. Okul idarecilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

murgul ziyareti mem ey21

Belediye Başkan Adayı Netleşti Belediye Başkan Adayı Netleşti

Programın devamında İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Gümüş, İlçe Şube Müdürü Ahmet Korkmaz Yiğit ve ilçe okul/kurum müdürlerinin katılımıyla ilçede yürütülen eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgilendirme ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı gerçekleştirildi.

Ziyaretlerinde yeni eğitim öğretim yılının başarılı, sağlıklı ve verimli bir yıl olması dileklerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Gümüş eşlik etti.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Editör Masası