Muhammet Özkurt yeni dönem başkanı seçildi
Borçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlık seçimini tamamladı. Özer Kaya ve Muhammet Özkurt’un yarıştığı Yönetim Kurulunda, kazanan Muhammet Özkurt oldu.
Borçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurul’unda divan başkanlığını, Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şeref Öngüner yaptı.
Olağan Genel kurula Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, CHP ilçe Başkanı Vehbi Yılmaz, İYİ Parti Borçka İlçe Başkanı Recep Çırak, Borçka Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ataman ve esnaflar katıldı.
“Değişim, yenilik ve hizmet için biz buradayız”
535 esnafın oy kullandığı olağan genel kurulda 291 oyla Muhammet Özkurt yeni dönem başkanlık koltuğuna oturdu. Seçim sonrası tebrikleri kabul eden yeni başkan Özkurt, yaptığı değerlendirmede, “Çok kıymetli Borkça'mızdaki değerli esnaf abilerim, ablalarım, kardeşlerim;
Gerçekleşen Borçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlık seçimlerimizi 291 oy sonucunda "Mavi Liste" olarak kazanmış bulunuyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren, vermeyen, kapılarını açan tüm esnaflarımıza ben ve yönetim kurulu yol arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Şimdi çalışma ve Borçka'mızın esnaflarının sorunlarını çözme zamanı. Ne demiştik? Değişim, yenilik ve hizmet için biz buradayız, kazanan Borçka oldu” dedi.
Gürkan Kavasoğlu

Borçka'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi Borçka'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Editör: Haber Merkezi