Borçka'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi Borçka'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Borçka Güreşen köyünde muhtarlık yapan Hasan Basri Nalbant, Güreşen köyü köprü çalışmalarının devam ettiğini bildirilerek “durduruldu” ibaresinin doğru olmadığını söyledi.

Güreşen Köprüsü’nün ekonomik tedbirler dolayısı ile yavaş bir şekilde ilerlediğini belirterek “Güreşen Köprüsü çalışmaları devam ediyor. Durdurulmadı sadece şuandaki ekonomik tedbirlerden dolayı yavaş yavaş yapılıyor. Kulesi yapıldı şuan çalışmalar devam ediyor. Güreşen Köprüsü büyük bir ihtimal seneye biter gibi. Bakanımız söz verdi bende inanıyorum. Bu tür bürokratlar bizim işimizi rahatlatır. Bakan bey büyük hizmet verdi bize uzun yıllardır yapamayacağımız şeyleri kısa sürede yaptık. Vatandaşlarında hizmeti sahiplenmesi gerekiyor” dedi. 

Güreşen Köyü köprü çalışmalarının dışında vatandaşların yol talebinin daha fazla olduğunu söyleyen Nalbant, anayolların yapıldığını belirterek “Köy halkının en çok istediği yol. 14 tane mahallem var dört tane de ana mahallem var. O mahallerinin yollarının çoğu stabilize. Bazı yerlerde elektrik hatlarında sıkıntı var bazı yerleri yaptık. Duvar talebi çok var vatandaşların onlarda yavaş yavaş olacak. Şuanda anayolları yaptırdık, elektriği yaptırdık diğer şeyler zamanla yapılacak işler” diye konuştu.

 Haber: Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI