Murgul’da 12’incisi düzenlenecek Damar Kültür, Sanat ve Boğa Güreşi Festivali’nde halk, konser ve boğa güreşleri etkinliği ile buluşacak.

21 Temmuz Cuma günü saat 20.00’ da Murgul Belediye arkası otopark alanında; Moli, Tanju Topal ve Bora- Burakcan Cineviz’in katılımları ile festival şöleni başlayacak.

Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

murgul damar (1)

 Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, festivale tüm halkın davetli olduğunu belirterek “İlimizin ve ilçemizin doğal güzellikleriyle nam yapmış olan, Murgul Damar Boğa Güreşleri festivali, bu yıl nasipse 12’incisi olacak. Murgul Damar Kültür Sanat Turizm ve Boğa Güreşleri Festivali bu yıl 3 gün olup, birinci gün Murgul merkez otopark alanında değerli halkımıza konser etkinliği gerçekleşecek. İkinci ve üçüncü günleri Damar arenada Boğa güreşleri olacaktır. Festivalimize bütün halkımız davetlidir” dedi.

21-22-23- Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 12. Geleneksel Murgul Damar Kültür Sanat ve Boğa Güreşi Festivali’nde dereceye giren boğalara verilecek para ödülleri belli oldu. Baş Kategorisinde 60 bin lira, Başaltı 50 bin lira, Küçük Başaltı 40 bin lira, Büyük orta 35 bin lira, küçük orta 30 bin lira, ayak kategorisi 20 bin lira, deste kategorisi ise 15 bin lira olarak belirlendi. Deste, Ayak, Küçük Orta güreşleri 22 Temmuz Cumartesi günü; Büyük Orta, Küçük Başaltı, Başaltı ve Baş güreşleri ise 23 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası