İlk gün Ali Nihat Gökyiğit'in mezarı, Panaroma 1453 Tarihi Müzesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz akşam Boğaz'da akşam yemeği eşliğinde tekne turuna katıldı.

İkinci gün Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Camii, Yeni Camii, Beyazıt Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, Dikilitaş ve Yerebatan Sarnıcı gezilirken İstanbul'a giden herkesin uğrak yeri olan Eminönü'nde denize karşı balık yendi.

Gezinin üçüncü gününde Artvinli İş İnsanı İsmet Acar'a ziyaret gerçekleştirildi. Gün içerisinde 15 Temmuz Şehitler Anıtı, Beylerbeyi Sarayı ve Billur ve Cam Müzesi'ni gezen öğrencilerimiz akşam vakti İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı'nda İş İnsanı ve Yazar Ümit Orman ile Prof. Dr. Bülent Yılmaz'ın gerçekleştirdikleri söyleşiye katıldı.

öğrenciler ka1

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

Dördüncü gün Dolmabahçe Sarayı, İstiklal Caddesi'ni gezen öğrenciler Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Artvinliler Hizmet Vakfı'nda gerçekleştirilen Artvinli Milli Voleybolcu İlkin Aydın ve babası ile söyleşinin ardından Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katıldılar.

Son gün ise Beykoz Su Sporları Merkezi'nde verilen kano eğitimiyle kanolara binen öğrenciler sonrasında Mehmet Akif Ersoy'un evini, Galata Kulesi'ni ve Çamlıca Tepesi'ni gezdi.

Program sayesinde unutulmaz anlarla dolu kısa bir tatil yapan öğrenciler, düzenlenen etkinliklerle eşsiz deneyimler yaşadı.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

öğrenci deneyim ka2

Editör: Editör Masası