Çoruh Kız Yurdu sergi salonunda düzenlenen serginini açılışına Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Sağlık İl Müdürü Gürol Köroğlu, SGK Müdürü Kahraman Derece, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Hamdi Özder, Milli Eğitim Müdür Vekili Kenan Güray, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Yıldırım Katıldı.

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

öğrenci sergi 4

Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticiler tarafından açılan kurslarda yurt öğrencileri tarafından yapılan ahşap boyama, takı tasarım, ebru ve resim çalışmalarından oluşan ürünleri açılan sergide görücüye çıkarıldı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubatta meydana gelen depremler sonrası Artvin’e gelen ve Çoruh Kız Yurdunda misafir edilen depremzedelerin ürünlerinin de sergilendiği sergi misafirler tarafından yoğun ilgi gördü.

öğrenci sergi 3

Sergi açılışında konuşma yapan İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Demirkıran “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak öğrencilerimize yurtlarımızda sadece barınma değil sosyal kültürel anlamda da imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz yıl boyunca değişik kurslara katılarak hem sosyalleşiyor hem de ders streslerini atıyorlar. Yurdumuzda depremzede kardeşlerimizi misafir ediyoruz. Onlar da bu hizmetlerimizden yararlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Emine OCAKÇI

öğrenci sergi 2

öğrenci sergi 1

öğrenci sergi 3

Editör: Editör Masası