Köyümüzde Yaşanacak Bir Durum Kalmadı.” Köyümüzde Yaşanacak Bir Durum Kalmadı.”

Öngüner mesajında, Hayatı yollarda geçen, vatandaşlara ihtiyaçlarını ve sevdiklerini güvenle ulaştıran şoför esnafının gününü kutladığını belirtti.

Öngüner şoförlük mesleğinin zorluğuna değinerek, şu ifadeleri kullandı:

“Gecesini gündüzüne katan vefakar, cefakar şoförlerimizin günü. Bu vesileyle yollarda olan, ekmek parası için alın teri ile mücadele eden tüm şoför kardeşlerimizin, emektarlarımızın gününü kutluyorum.

Ben şoför oğluyum. Babam hem uzun yol hem de kamyon şoförlüğü yaptı. Şoför çocuğu acaba babam bu seferden sağ gelecek mi diye psikolojik baskı ile yaşar. Geldiği zaman sevinirsiniz. Gittiği zaman da üzülürsünüz. Şoförlük mesleği çok önemli bir meslektir. Şoförlerimiz gece gündüz demeden, ailesine ve sevdiklerine vakit ayıramadan her türlü zor şartlar altında direksiyon başına geçerek mesleğini ifa etmeye çalışıyor. İşe, okula giderken, taşınırken, seyahat ederken hatta rahatsızlandığımızda dahi bizi hiç düşünmeden hastaneye yetiştiren, kısacası hayatımızın her anında yanımızda olan şoför esnafımıza canımızı emanet ediyoruz. Biz yeryüzündeki her şeyi taşırız. Lojistikten yolcu taşımacılığına kadar. Her şey şoförlük mesleği ile bağlantılıdır. Şoförlük mesleği olmasa dünyada düzen olmaz desek abartmış olmayız. Bu vesileyle hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutluyor, kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum. Şoförlerimizin işlerinde bereket diliyorum. Yollarına taş değmesin.”

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Enver Çelik de tüm meslektaşlarının anlamlı gününü kutladığını söyledi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN