Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Orhan mesajında; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, birlik ve beraberlik içinde, gurur ve coşkuyla Cumhuriyetimizi kutlamanın heyecanını ve onurunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, milletimizin azim ve kararlılığı ile birlikte, tarihimizin en önemli dönüm noktasını gerçekleştirdi. Bugün, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, onların bizlere bıraktığı bu kutsal mirası, aynı ruh ve inançla gelecek nesillere taşıma sözünü yineliyoruz.

Borçka olarak, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, Atatürk'ün "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyetimizi, demokrasi ve laiklik prensipleri ışığında, daha ileriye taşımayı, modern ve sürdürülebilir bir kent inşa etmeyi hedefliyoruz. Borçka'nın, Cumhuriyetimizin değerleri etrafında kenetlenmiş bir toplum olarak, daha aydınlık yarınlara yürüyeceğine olan inancımız tamdır.

Öğrenciler Doyasıya Eğlendi Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, tüm Borçka halkının ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Borçka Belediyesi

Editör: Editör Masası