Şavşat’ta bir süredir yapımı devam eden Şehirlerarası Otobüs Terminali kardeş belediye olan İnegöl Belediyesinin de katkılarıyla tamamlandı.

Kullanıma bugün başlanan terminalin açılışında konuşma yapan Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, katkılarından dolayı İnegöl Belediyesine, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla’ya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür etti.

Acar, konuşmasında, “Yıllardır ilçenin trafik sorununda da büyük sıkıntı yaşatan terminal sorunumuz vardı. İnegöl belediyesinin katkıları ile bu sorunu aşarak böylesine önemli bir günde açılışını yapıyor oluşumuz beni ve bütün Şavşat halkını memnun etti. İnegöl Belediyesine ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ağaç Kesimine Tepki Gösterdi Ağaç Kesimine Tepki Gösterdi

Açılışta konuşuna İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcı Durmuş Aydın, “Şavşat belediyesi ile kardeş belediyeyiz. Kardeşin kardeşe desek olması gerekir ve Şavşat ilçemizin en büyük sorunlarından biride şehirlerarası otobüs terminalinin yapımını tamamlayarak açılışını yapmaktan büyük bir gurur duydum. Şavşat’ımıza ve Şavşatlıya hayırlı olsun. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şehirlerarası Otobüs terminali açılışına Şavşat Belediyesi Nihat Acar, İnegöl Belediye Başkan Yardımcıları Durmuş Aydın ve Fevzi Dülger, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası