Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

Emine OCAKÇI

SOL Parti milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuşma yapan parti yönetiminde bulunan Mehmet Fatih Keskin,  “20 yıllık talan, baskı, zorbalık, yoksulluk,  sömürü iktidarını göndermek için yola çıkıyoruz. Bu ülkenin solcuları, devrimcileri olarak tarih boyunca 
sömürüye ve zorbalığa direndik. Bu 20 yılda da AKP-Saray rejimine karşı mücadele ettik. 
Şimdi bu en kritik seçimde birleşik bir sorumlulukla mücadeleye devam ediyoruz. Tarihin gördüğü en karanlık ittifakı, Taliban ittifakını yenmek ve halka her türlü kötülüğü yapan bu rejime son vermek için muhalefetin ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. 
Haydi hep beraber haramileri gönderelim!” dedi.

sol parti

SOL Partinin devrimci dönüşüme talip olduğunu ifade eden Keskin, “Cehennemin kapılarını hep birlikte kapatalım. Evet Cehennemin kapılarını hep beraber kapatacağız ama açılacak olan da cennetin kapısı değil. 20 yıllık bu yıkımın çözümü devrimci, demokratik bir dönüşümle mümkündür. Biliyoruz ki ülkemiz bu karanlık güçlere teslim olduysa, bir avuç haraminin saltanatı  sürüyorsa, bunun en büyük nedeni 12 Eylül ve sonrasındaki faşist baskılarla  toplumun örgütlü gücünün kırılmasıdır. Bu örgütlü gücün kırılması 21 yıldır süren AKP iktidarını ve sonunda da ucube saray rejimini doğurmuştur. Gerçek bir değişim yaratmak, 20 yılın karanlığıyla hesaplaşmak ve  bu haramilerin geri dönüş yollarını kapatabilmek ancak örgütlü mücadeleyle olabilir. Kadınlar, gençler, emekçiler, ezilenler haklarımız ve geleceğimiz için örgütlenelim! Şimdi bu düzlemde; SOL Parti bu ülkenin devrimci dönüşümüne taliptir” şeklinde konuştu.

Editör: Editör Masası