“Artvin Hopaspor Bu Kentin Marka Değeri, Bu Takımımıza Sahip Çıkalım”
Artvin Hopaspor takıma destek amaçlı ülke genelinde bir kampanya düzenleyerek 10 bin bilet sattı. Üç bilet alarak kulübün düzenlediği kampanyaya destek olan Selçuk Özbilge, kampanyada verilen evin sahibi oldu.
Aslen Artvinli olmasına rağmen Bursa'da yaşayan Özbilge, TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Artvin Hopaspor'a maddi destek olmak amacıyla düzenlenen kampanyaya katılarak bilet aldı.
Geçtiğimiz günlerde çekilen kura sonrası biletine ev çıkan Selçuk Özbilge, kulüp binasına gelerek biletini yetkililere teslim etti.
Kulüp Başkanı Göksel Cihan'dan evin tapusunu ve anahtarını teslim alana Özbilge, gazetecilere yaptığı açıklamada tatil için Artvin’e gelerek bilet aldığını anlatarak, "Yazın hem tatil için hem de burada ticaret yapan yeğenlerime yardım için Artvin'e geldim. Kampanyayı duyunca destek amaçlı 3 bilet aldım. Kısmetime ev bana çıktı. Hopa'da yaşamak istiyordum. Bu ev vesile olur inşallah Hopa'ya yerleşirim. Benim için çok iyi oldu. Çok mutlu oldum. Artvin'i Hopa'yı seviyorum" dedi.
Sporu ve futbolu da çok sevdiğini kaydeden Özbilge, "Ev Hopa Sehir Stadının hemen yanında stadı gören bir konuma sahip. Bu ayrıca beni çok mutlu etti. Ben buradan tüm Artvinlilere sesleniyorum. Artvin Hopaspor bu kentin marka değeri, bu takımımıza sahip çıkalım" diye konuştu.
Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Göksel Cihan da takıma destek amaçlı ülke genelinde bir kampanya düzenleyerek 10 bin bilet sattıklarını anlattı.
Cihan, "Kampanyamızda destek verenler arasından bir çekiliş yaptık. Bilet alarak kampanyamıza katılan Selçuk Özbilge abimiz ev sahibi oldu. Bursa'dan buraya gezmeye gelmiş. Üç bilet alarak kulübümüzün düzenlediği kampanyaya destek olmuş. Noter huzurunda çektiğimiz kurada ev Özbilge abimizin biletlerinden birine çıkmış. Bugünde gerekli işlemleri yaparak abimize evini teslim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Semahat Başar

“Mücadeleyi Dayanışmayı Büyütmek İçin 1 Mayıs’a” “Mücadeleyi Dayanışmayı Büyütmek İçin 1 Mayıs’a”

Editör: Haber Merkezi