Trabzon Artvinliler Dernek Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim üyeleri Artvin’e gelerek Artvin Trabzonsporlular derneğine ziyaret gerçekleştirdi.
Trabzon Artvinliler Derneği başkanı Ahmet Külekçi ve yönetimi Geçtiğimiz hafta Trabzonspor maçına destek vermek amacıyla kente giden Trabzonsporlular Derneği yönetimine İade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Trabzonsporlular Derneğinde gerçekleştirilen ziyarette dernek başkanı Bora Mercan; Trabzon Artvinliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Külekçi ve Yönetim Kurulu üyesi Efraim Sarı’yı ağırladı.
Trabzon ve Artvin arasında ki kardeşlik köprüsünün önemine vurgu yapan Ahmet Külekçi, “Artvin Trabzonlular Derneği’ni tebrik ediyorum yeni yönetim ve başkanlığı kutluyorum. İki güzide ilimiz Karadeniz'de Trabzon ve Artvin arasında bu kardeşlik gönül köprüsünün oluşması çok daha anlamlı. Artvinliler her zaman Trabzonspor'un yanında olmuştur sanatçılarımızla aydınlarımızla yazarlarımızla bunu her zaman göstermişizdir ben her zaman eklerim rahmetli Kazım Koyuncu bütün şarkıların da bütün bestelerinde hayatında hep Trabzonspor demiştir bu da bizim için çok kıymetlidir. Trabzonspor taraftar Derneği’nin Artvin’de bu lobiyi taşıması çok önemli, son derece önemsiyorum. Bora başkanımız ve ekibi gerçekten güzel işlere imza attı Konyaspor maçında 40 bin kişinin olduğu statta dışarıdan 100 kişiyle geldi grup adeta şov yaptı. Bu son derece önemli bir şey saygı önemli değil önemli olan o coşkuyu katmak. Artvin bu konuda bir öncülük yapıyor Anadolu takımlarına destekleme noktasında Trabzon’u destekleme noktasında Artvin Süper ligi olmamasına rağmen bunun öncülüğünü yapıyor burada sizin çok kıymetli emekleri var” şeklinde konuştu.
“Artvin sadece futbolda değil diğer spor branşlarında başarılı il”
Sporun Barış, Sevgi, kardeşlik kültürü olduğunu ve bunu yaymak gerektiğini belirten Külekçi, “Trabzonspor'da üzerine düşeni yapacaktır. Karşılıklı destektir bu Artvin’den kilometrelerce uzaktan gelip de yağmurda çamurda otobüsler kaldırıp geri dönüyorsa Trabzonspor'da bunun kıymetini bilecektir diye düşünüyorum çünkü Trabzonspor Edirne’sinden Hakkâri’sine kadar sevilen sayılan bir takım. Trabzonspor sevilen bir takım aslında bu sevgiyi devam ettirmemiz lazım spor Barış Sevgi kardeşlik kültürü bizim bunu yaymamız lazım. Şunu da dile getirmek istiyorum bölgemizdeki takımları Hopa spora, Arhavi spora, Çoruh spora başarılar diliyorum. Artvin sadece futbol değil güreşte boksta voleybolda hentbolda sporun bir branşında başarılara imza atan bir ilimizdir. Bunu da unutmamamız gerekiyor. Özellikle ata sporumuz güreş de ve diğer branşlarda başarılı olup Kendi öz evlatlarımızı Artvinli sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.
HATİCE DİLER

Yeni Müftü Göreve Başladı Yeni Müftü Göreve Başladı

Editör: Haber Merkezi