Artvin’de yaklaşık beş yıldır görevini yürüten Vali Yılmaz Doruk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 10 Ağustos tarihli Resmi Gazete'de yer alan Valiler Kararnamesi ile Amasya Valisi olarak atandı. 2018 yılından itibaren Artvin Valisi olarak görevini yürüten Yılmaz Doruk, yeni atama sonrası veda mesajı yayımladı.

10 Ağustos 2023 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 4 yıl 9 ay Artvin’e hizmet ettiğini hatırlatan Vali Doruk, bu süre içerisinde hizmet vermekten onur duyduğunu belirtti. Vali Doruk, yeni görevlerine atanan meslektaşlarına başarılar dileyerek “Sevginin, dostluğun ve kardeşliğin şehri Artvin’den Amasya’ya tayin oldum. Şahsımı tekrardan bu şerefli göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nın başladığı bu dönemde tarihi ile kültür ve estetiğin şehri Amasya’da ilk günkü aşkla, tevazu, gayret ve samimiyetle çalışarak, hizmet bayrağını daha da ilerilere taşıma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesileyle yeni görevlerine atanan tüm meslektaşlarıma muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan 27.10.2018 tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan 26.10.2018 tarihli ve 2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Yılmaz Doruk Artvin Valisi olarak atanmıştı.

‘Yalancı Aranıyor’ Sahnelerde Buluşmaya Hazırlanıyor. ‘Yalancı Aranıyor’ Sahnelerde Buluşmaya Hazırlanıyor.

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası