Talip Sücü, Partisinin Artvin’deki çalışmalarını anlattı
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü, Artvin’de gerçekleştirmeyi düşündükleri faaliyetleri aktararak; Erbakan’ın “Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih et.” Sözüne uygun hareket ettiklerini belirtti.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü, önceki yıllarda saadet partisiyle başlayan siyasi sürecinin yeniden Refah Partisi’yle Artvin’e yöneldiğini aktararak “Erbakan Vakfı’nın kuruldu kurulalı Artvin İl Başkanlığını yapıyordum. Önceki yıllarda 12 yıl Saadet Partisi ilçe başkanlığını yapmıştım. Fakat Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan'ın Yeniden Refah Partisi kurma sürecinde bizleri arayarak böyle bir çalışma içerisinde olduğunu söyleyince biz de bu sürecin içerisinde bulunduk. Aynı zamanda yine Genel Başkanımızın bizlere görev vermesi üzerine biz de o tüzüğün altında imzamızı attık. Daha sonraki süreçte de Artvinli olduğumdan dolayı Genel Başkanımızın Artvin'e yönlendirmesi, burada bize görev vermesi sonucu Artvin'deki aktif siyasi hayatımız il başkanı olarak başlamış oldu” dedi.
“sahada en çok çalışan parti Yeniden Refah Partisi”
Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısına da değinen Sücü, “Artvin'de Yeniden Refah Partisi şu anda Yargıtay'da olan resmi üye sayıları bakımından 3’üncü parti. Yani Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ardından Yeniden Refah Partisi üye bakımı sayısından 3’üncü parti olarak görülüyor. 3 yıldır çalışmalarımız bir şekilde devam ediyor. Bütün ilçelerimizde, kuruluşlarımızı gerçekleştirdik, yönetimlerimizi kurduk. Her ilçemizde kapıları tıklıyoruz. Vatandaşların evine bire bir gidiyoruz. İlçe başkanlarımız, kadın kollarımız, ilçe yönetimlerimiz, gençlik kollarımız aktif bir şekilde Hasta ziyaretlerinden tutun Artvin’imizin bir adım ileri gitmesi için sahada en çok çalışan parti Yeniden Refah Partisi şu anda. Yeniden Refah Partisi'nin Artvin teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum hepsini” ifadelerini kullandı.
“Hep Birlikte Zirveye Çıkarak Bayrağı Da Dikeceğiz”
Sücü, “Zor zamanda benim hep kullandığım çok da sevdiğim bir Erbakan Hocamızın da bir cümlesi var “Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih et.” Partimizin tüm çalışanları haklı bir davada zerre olmayı tercih etti ve üç yıldır bizimle beraber bu zerre olan partiyi şu anda zirveye taşıyorlar” diyerek hep birlikte zirveye çıkarak bayrağı da dikeceklerini vurguladı.
“Erbakan hocamız büyük bir miras bırakmış bizlere”
Artvin merkez ve ilçelerinde her kapıda güler yüzle karşılandıklarını belirten Sücü, “Tabii ki bizim çalışmalarımız da önemli ama ben hep söylüyorum Artvin insanını çok zeki, anlayışlı, her şeye mesafeli ve bazen defalarca anlatırsınız, anlamazlar ama Artvin insanına kelimenin başıyla sonunu söylerseniz içinden neler çıkarabileceklerini kendileri çıkarabilecek durumdalar. Dolayısıyla da bizi çok çabuk anlıyorlar. Aynı zamanda ben Ecevit Erbakan Hocamızın yapmış olduğu hizmetleri iyi bilen bir yapısı var Artvin'in. Dolayısıyla da aslında çok da zorlanmıyoruz sahada çalışırken. Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak her kapı bize güler yüzlü açılıyor. Herkes çay ısmarlıyor, iyilik ediliyor bize ve bizimle de çok ilgileniyorlar. Aynı zamanda da yine dediğim gibi Erbakan hocamız büyük bir miras bırakmış bizlere. Yeniden Refah Partisi tamamen milli görüş çizgisindedir. Zaten ben milli görüş çizgisindeyim diyen partilerin bu çizgide olmamasını gören Genel Başkanımız Yeniden Refah Partisi'ni milli görüş çizgisinin tam da göbeğinde, tam da onun hareket alanında, aynı yönde, aynı istikamette kurmuş ve bu doğrultuda çalışmaktadır” dedi.”
Aycan Koç

Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı Artvin'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Editör: Haber Merkezi