Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım

ardanuçç ağ22 (2)Cumhuriyet Halk Partisi Ardanuç İlçe Başkanlığı 38. Olağan Kongresi bugün yapılan seçimle tamamlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin’de ilçe kongrelerini sürdürüyor. Hopa, Merkez ilçe ve Murgul kongrelerinin ardından Ardanuç kongresi yapıldı.

ardanuçç seçimm ağ24 (4)

Aşık Efkari Kültür Merkezinde yapılan kongrede Hafız Eyüp Uygur başkan adayı olarak seçimlere tek liste girdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongrede faaliyet raporları ve gelir gider tabloları okundu.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından oylamaya geçildi. Kongrede tek aday olan Hafız Eyüp Uygur yeni dönem CHP Ardanuç İlçe Başkanlığına seçildi.

ardanuçç seçimm ağ24 (7)

Yeni başkan Uygur, başkanlığı döneminde ilçenin her köşesindeki vatandaşa ulaşacaklarını vurgulayarak kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisine hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Değişim diyoruz, bizim en büyük değişimimiz sahada olacaktır. Çok çalışarak Ardanuç’un her köşesine ulaşarak çalışacağımıza söz veriyoruz. Biz ilçemizde iktidarız ve iktidarda kalmak istiyoruz. Yolumuz Ülkemizi ve cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur.”

ardanuçç seçimm ağ24 (5)

CHP Ardanuç İlçe Başkanlığı Hafız Eyüp Uygur’un yönetim kurulu üyeleri listesi şöyle:

Mesut Akbulut

Nizamettin Bildirici

Aykut Gümüş

İlker Güreş

Emine Karaman

Adem Karataş

Şeyma Kavaklı

Gürsel Kaya

Emrah Özkan

Ertan Pişkin

 CHP Ardanuç ilçe kongresine Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, İl Genel Meclis Üyesi Talip Işık, CHP İl Başkanı Orhan Atan, eski İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, DİSK Genel-İş Başkanı Selim Bilgin, Millet İttifakı ilçe başkanlarının yanı sıra bazı STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Haber: Çiğdem ARSLAN

ardanuçç seçimm ağ24 (6)ardanuçç seçimm ağ24 (3)

ardanuçç ağ22 (1)

Editör: Editör Masası