“Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım” “Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım”

İl Genel Meclisi Kemalpaşa Üyesi Şenol Çelik, gündem maddeleri arasında yer alan Kemalpaşa ilçesinde yapılması planlanan ve maliyeti 2 buçuk milyon olan yürüyüş yolu için iller bankasına borçlanma yetkisinin verilmesini eleştirdi. 

Çelik Kemalpaşa’ya 2 yıl önce yürüyüş yolu adı haltında hizmet yapıldığını ve bugün o yolun kullanılmaz halde olduğunu gündeme getirerek o dönem yapılan masrafa dikkat çekti.

Çelik yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıllarda o dönemin kaymakamı AK Parti ilçe başkanı ve il genel meclisi üyesi hizmette sınır yok diyerek yürüyüş yolu yaptılar. Bugün o yolu ben bulamadım. Dikenler ve otlar sarmış her yeri. 2 yıl önce bize yürüyüş yolu olarak yaptırarak Kemalpaşa halkını kandıranlar bugün yürüyüş yolu adı altında borçlanma teklif ettiler. Maalesef gurubum ile buna evet dedim çünkü evet demesen bunlar evet demedi diye karşı propaganda yapacaklar. 2 buçuk milyon Kemalpaşa’ya hizmet gelecekse başımızın tacıdır. Ben daha önce yapılan masrafı gündeme getirmeye çalışıyorum.” dedi.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası