Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Netleşti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Netleşti


Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Artvin AK Parti İlçe Belediye Başkan adaylarının belli olmasının ardından adaylar tanıtıldı.
İlçelerde aday tanıtımları yapan AK Parti teşkilatı, bugün Kemalpaşa’da partililer ile bir araya geldi.
Aday tanıtım toplantısında Kemalpaşalılara seslenen AK Parti Belediye Başkan Adayı Harun Altınsoy, “Burada sadece AK Partililer yok, bugün burada sadece Milliyetçi Hareket Partilileri yok burada CHP’liler var burada Sol Partililer var burada Memleket Partilileri var hepinize teşekkür ediyorum. Burada büyüklerimiz var genç kardeşlerimiz var, küçüklerimiz çocuklarımız var” dedi.
Belediye Başkan Adayı Harun Altınsoy, Kemalpaşa’da yaşanılan sorunlara dikkat çekerek “mesele para değil sadece niyet” dedi. Kemalpaşa’da kimseye ayrım yapmadan görev yapacağını dile getiren Altınsoy, “Çocuklarımız kaydıraktan kaymak için sıraya giriyor. Gençlerimiz çay içmek için Hopa’ya gidiyor. Büyüklerimiz yolda yürümek için Hopa’ya gidiyor. Bu sorunları gördükçe eleştirilerde bulundum ve eleştirilerim de bugün burada iktidar olanlardan şöyle sesler geldi ‘hükümet bana göndermiyor’ arkadaşlar Kemalpaşa’da parktan bahsediyoruz. Mesele para değil mesele sadece niyet. Burada niyet yok ben bu niyeti değiştirmek istiyorum. Kemalpaşa’nın gencini çay içmek için Hopa’ya gitmesini istemiyorum. Kemalpaşa’da ki genç kardeşimin arkadaşı ile oturmak için buradan Hopa’ya gitmesini istemiyorum. Ben bu sorunları gördüm ve bu sorunları çok kısa bir sürede hiçbir sorun teşkil etmeden çözeceğime emin olduğum için bugün buradayım. Buraya gelirken şuna söz verdim hiç kimseye ayrım yapılmayacak eğer ben belediye başkanlığını kazanırsam rozetim dışarıda kalacak. Herkesin belediyesi olacak, hiçbir ayrım yapılmayacak. Kemalpaşa gibi bir yerde kimseye ayrım yapmak mümkün değil. Hele ki benim olduğum yerde kimseye ayrım yapmak hiç mümkün değil buna emin olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.
“Kemalpaşa’da İnsanlar Yaşamak İstemiyor”
2024 yılında cadde kaldırımlarının konuşulmasından muzdarip olduğundan bahseden Altınsoy, gerçekleştireceği projelerden şu sözlerle bahsetti “Kemalpaşa’da insanlar artık yaşamak istemiyor. Gençler diyor ki ben Hopa’da oturacağım neden diye sorunca Kemalpaşa’da bir yürüyüş alanı yok diyorlar. Yıl olmuş 2024 Kemalpaşa’da yürüyüş alanından bahsediyoruz. Yıl olmuş 2024 biz Kemalpaşa’nın caddelerinde kaldırımda yürümekten bahsediyoruz. Bunu bana kimse para ile anlatamaz bunu sadece niyetle anlatılır. Burada herkes kısır bir ideolojinin arkasına sığınmış bekliyor ‘onlar gelirse bu olur’ ben bugünde memleketimi düşünüyorum ve memleketim için buradayım. Hiçbir sorunu kimsenin karşısına çıkartmayacağım bir sorun varsa ben kendim çözeceğim. Ben İnşaat Mühendisiyim hayatımın yarısı yapı ve inşaat üzerine geçti. Burada sahil yolunu bir buçuk, iki yıl içerisinde kesinlikle sahil yürüyüş yolumuz olacak. Oda fabrika önünden değil Sarp’tan başlayacak Liman Köyüne kadar gidecek. Çocuklarımıza bisiklet kiralayıp bisiklete binebilecekler.”
Gençlerin ve vatandaşların yaşam tarzlarına uyum sağlanılması gerektiğini vurgulayan Altınsoy, “geri kalmış Kemalpaşa değil gelişmekte olan bir Kemalpaşa” diyerek şu sözleri dile getirdi “İnsanlar için yaşam ne kadar değerli ise sosyal yaşamda o kadar değerlidir. Artık eski çağlarda yaşamıyoruz bunu bilmemiz lazım. Artık sorunlar değişti beklentiler değişti. Artık gençlerin beklentisi, yaşam tarzı değişti biz buna uyum sağlamak zorundayız. Şuan ki mevcut durumda biz hala kaldırım konuşuyoruz. Dünyanı her yerinde değişmeyen tek şey değişimin kendisi. Kemalpaşa’da ise değişmeyen tek şey değişimin olmaması. Bu kadar kötü bir yönetim var burada. Bize yetki verdiğiniz durumda Kemalpaşa’mızda spor salonları, çay bahçesi, yürüyüş yolları da olacak bundan emin olabilirsiniz. Sinmiş bir Kemalpaşa değil sözü geçen Kemalpaşa, geri kalmış bir Kemalpaşa değil gelişmekte olan bir Kemalpaşa.”

Editör: Editör Masası