Hopa TSO, Mesleki yeterlilik sınavlarına girip Yetki Belgesi almaya hak kazanan kursiyerlere sertifika töreni düzenledi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) tarafından düzenlenen “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye-5 ve Emlak Danışmanı Seviye 5’ Sınavlarına girip başarılı olan kursiyerlere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.
Başkan Akyürek “Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından yürütülen Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları” kapsamında “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye-5 ve Emlak Danışmanı Seviye 5’ Mesleki yeterlilik sınavlarını talepler doğrultusunda dönem dönem gerçekleştirdik. Bu dönemde sınavlara girip Yetki Belgesi almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.
Başkan Akyürek’in konuşmasının ardından Başkan Yardımcıları Okan Poyraz ve Şükrü Aydemir ile birlikte başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Sertifika Töreni’ne; Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Başkan Yardımcıları Okan Poyraz ve Şükrü Aydemir, Oda Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım ve kursiyerler katıldı.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası

Teşekkürler Hopa Teşekkürler Hopa

Editör: Haber Merkezi