Salonu Yine Doldurdu Salonu Yine Doldurdu


Tarım sektörü projeleri hakkında fikir alışverişi yapıldı
“Tek Gövdeli Yüksek Verimli Fındık Bahçesi Yayım Projesi” Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonunda Tanıtıldı.
Hopa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen sunum Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonunda düzenlendi.
Tek gövde dikim sistemi teknikleri, dikim öncesi ve sonrası bakım, üretimde doğru makineleşme çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Sunumu gerçekleştiren heyet Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Üyesi Meriç Burçin Özer ile bir araya geldi.
Ziyarette il genelinde yapılan tarım sektörü projeleri, bakanlık tarafından gerçekleştirilen çiftçi destek programları, çay ve fındık tarımı hakkında fikir alış verişi gerçekleştirildi.
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin İl Tarım ve Orman Müdürü Hakan Keskin, Artvin Ziraat Odası Başkanı Köksal Portakal, Hopa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Metin Algür, Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Çiğdem Bulam Köse, Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Meryem Nur Şenel ve ilçede tarım faaliyeti gösteren vatandaşlar sunuma katılım sağladı.
HOPA TSO

Editör: Haber Merkezi