Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayraktutan mesajında Sağlık dolu mutlu bayramlar temennisinde bulundu.
“Unutmamalıyız ki içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle bayram ruhunu yaşatmak, birlik içinde olabilmek her zamankinden çok daha önemlidir.” Diyen Bayraktutan, birlik olma mesajı verdi.
“Aydınlık yarınlara hep beraber ulaşabiliriz”diyen Bayraktutan mesajında şu ifadelere yer verdi. "Bayramlar; milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, sevinç ve coşkumuzun doruğa çıktığı müstesna günlerdir. Bayramların ruhunda dargınlıklara, kavgalara son verilerek barışmak, kucaklaşmak vardır. Bu anlamlı günlerde insanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil; barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar hayırla yâd edilirler.
Bu nedenle ülkemizi farklı düşünen, eleştiren, görüşünü dile getiren her kişinin kendisini özgürce ifade edebildiği, insanların haksız ve hukuksuz şekilde gözaltına alınmadığı, yargılanmadığı, tutuklanmadığı, adaletin kişilere göre değil, toplumun her kesimine eşit şekilde tesis edildiği yarınlara kavuşturmak en önemli önceliğimizdir.
Bayramın taşıdığı anlam ve öneme uygun olarak, özellikle bu zor günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Unutmamalıyız ki içinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle bayram ruhunu yaşatmak, birlik içinde olabilmek her zamankinden çok daha önemlidir. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz zor dönemi dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla mücadele ederek, birlik ve beraberlikle güçlüklerin üstesinden gelerek atlatabilir, hayalini kurduğumuz aydınlık yarınlara hep beraber ulaşabiliriz.
Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, emeğin değer bulduğu, liyakatin, sevgi ve hoşgörünün esas olduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı sağlık dolu mutlu bayramlar temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle bizlere özgürlük içerisinde bu bayramları kutlama fırsatını veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayramı’nın milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum'' ifadelerine yer verdi.
İbrahim Eksilmez

Editör: Haber Merkezi